Консултация на място

 

 

При изпратено запитване от Ваша страна наш,представител ще дойде на място на вашият обект за да Ви презентира предлаганите от нас продукти,да вземе размери,след което ще получите персонална оферта за изготвяне,доставка и монтаж на избраните от вас продукти!

team 2

За нас

„ВН ДИЗАЙН’’ ЕООД е специализирана фирма в сферата на алуминиеви парапети, козирки, навеси и стъклени системи за вашия дом, вила, заведение, хотел и други обекти. Алуминиевите парапети са силно устойчиви на корозия, ръждясване и не променят цвета и структурата си. Те играят важна роля и намират значително приложение в строителството.  Предлагаме проектиране, изготвяне и монтиране на луксозни парапети от алуминиеви профили, които придават модерен и изискан стил. Разполагаме с голямо разнообразие от модели и цветове-инокс, златен дъб, череша, натурален алуминий и махагон. Използва се триплексово стъкло,което дори и при силен удар остава в рамката без риск от падане и нараняване. Фирмата разполага с професионални  монтажници, които  имат многогодишен опит в монтиране и поставяне на алуминиеви парапети и навеси. Извършваме монтажа с най-качествените крепежи, които дават здравина и сигурност на изготвените от нас парапети и навеси. Целта на ВН ДИЗАЙН е да даде максимално качествено, надеждно обслужване да отговорим на вашите искания и изисквания. ВН ДИЗАЙН работи и по изготвен по ваше желание модел  на много добри цени и бързо изпълнение на проекта, независимо от  сложността му! Фирмата дава гаранция за изготвените от нас  алуминиеви парапети и навеси която осигурява сигурност и спокойствие за вашата безопастност.

Ние сме екип от професионалисти готови да изпълним вашите поръчки на народни цени, така че да останете максимално удовлетворени и  доволни от резултата.

 Работим в цялата страна и извън страната! ВАЖНО Е ЗА ВАС ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС!

team 1

Имате нужда от парапет или стъклена конструкция?Процеса в 3 стъпки

1

Изпратете ни заппитване

Можете да използвате контактната форма или да позвъните на

Мобилен: +359 893 76 71 22

2

Оглед на обекта и изготвяне на оферта

Наш представител идва на оглед, след което Ви изготвяме оферта.

3

Изпълнение

При приемане на нашата оферта започваме на работа по проекта.